2 Ное

BACK

Втор роденден на Europe House Skopje

Втор роденден на Europe House Skopje
📣Придружете ни се да го прославиме вториот роденден на Europe House во текот на месец ноември. 🎉🎈
Културниот и креативниот сектор cе дел од нашето секојдневие. Ги поддржуваме и препознаваме разновидните и убави страни на музиката и уметноста…но, и сo страст се нурнуваме во дебати, бараме решенија за животната средина и го поддржуваме гласот на младите. ✊
🗺Проверете ја нашата мапа, следете го календарот на социјалните мрежи и бидете во тек со сите случувања. 📌
We got you covered 😉
Subscribe To our newsletter!