GENERATION UNLIMITED 2022 - ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПЛАНЕТАТА - Europe House

GENERATION UNLIMITED 2022 – ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПЛАНЕТАТА

Date and time: јуни 1, 2022

Во среда (1 јуни), од 11:00 часот, во просториите на Europe House Kriva Palanka ќе одржиме инфо-ден со средношколците, студентите и сите заинтересирани млади од овој град, за GENERATION UNLIMITED 2022 – ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПЛАНЕТАТА.

Петте најдобри идеи ќе добијат поддршка од 1.000$, а две од нив ќе имаат можност да се натпреваруваат за награден фонд од 20.000$.

Subscribe To our newsletter!