Денови на германскиот филм - Europe House

Денови на германскиот филм

Date and time: октомври 15, 2022 - октомври 29, 2022

Германската амбасада, заедно со Кинотека Скопје, Центарот за Балканска соработка Лоја во Тетово и Europe House во Струмица и Крива Паланка, Ве покануваат на Денови на германскиот филм.

The film shows the video on 15 October at 8:00 p.m. at the cinema where Скопје со филмот “Јас суме твојот човот”.

Целосната програма може да се најде на следниот линк: https://skopje.diplo.de/mk-mk/aktuelles/-/2557654

May be an image of 2 people and text that says "71' Panorama Copilot a film by Anne Zohra Berrached Me"

May be an image of 3 people, people standing and text

May be an image of 1 person and text

May be an image of 1 person, standing and text that says "MELTEM KAPTAN ALEXANDER SCHEER 72 Intenatenale Α Wettbewerb RABIYE KURNAZ GEGEN GEORGE W. BUSH DREHBUCH LAILA STIELER REGIE ANDREAS DRESEN www.e.....m"

Subscribe To our newsletter!