19 Јун

BACK

UIUXMKD – Think and create outside the box

UIUXMKD – Think and create outside the box е прва конференција за дизајнери во нашата земја, која ќе се одржи на 18-ти jуни со почеток од 16:00ч.
На конференцијата ќе бидат присутни гости панелисти со долгогодишно дизајнерско искуство во македонски и странски фирми како и стартапи. Гостите панелисти ќе зборуваат на различни теми поврзани со UI/UX дизајнот, кои ќе ги објавиме во текот на оваа недела.
Гости:
🎤Нина Геометриова – Продукт Дизајнер во Инстаграм
🎤Дарко Лековски – Креативен Директор во Витала
🎤Александар Бојковски – UX Дизајнер во Symphony Solutions и ментор на Семос UX Design Academy
🎤Ѓорѓи Трпчев – UX Дизајнер во Mak – System и UI Ментор во UX Academy of UX
Subscribe To our newsletter!